directioner archyhis: September 2012
BLOG-ING MOOD
under constructions !!

GIVEAWAY ME & MY FAMILY

assalamualaikum..

eeeii, tak suka lah jenis baru ni..
btw , its okay ..
boleh tulis entry jugak..

zati baru je  balik dari kem ..
kebetulan , nmpak  GA ni.. 
so , zati join lah..


tgk tajuk  tuhh...
ME & MY FAMILY..
nak letak lah gambar family zati huehue

from left : kak lang , kakak n me !

dengan opah kesayangan..

mak dengan abah *sweet couple* dekat bukit gambang resort !

my big bro .. *tengah tido*

my little bro * padahal lebih tinggi dari aku*

the fivers!

TAMBAHAN: 

my Tam !

okay dah cukup !

PICIT  kalo nak join sekali..
syarat dia senang sangat !

freebies : header one direction.

assalamualaikum..

kitew tahu , ramai yg minat 1D sekarang kan ..
so , kitew nak  kongsilah header ni..
bukan kitew yg buat pon ..
kitew amik dekat mr. google je pun..
harap korg suka..
*nyampah aku ckp cegini.. huahua*


http://2.bp.blogspot.com/-n9a4tIzAqoU/T-wf-nCrr5I/AAAAAAAABzQ/nvqeW7h8Wno/s400/header+OD+purple.png



http://1.bp.blogspot.com/-XLDG0LxGDJ8/T78Qcr0lUjI/AAAAAAAAAnM/b2qnimPMcmk/s400/one-direction.png


http://2.bp.blogspot.com/-ZtWkotqpZXE/T78QYGEAldI/AAAAAAAAAm8/hUqENOGF7pw/s400/harry-styles.png


http://2.bp.blogspot.com/-2APal6OZ1AU/T78QaxZ6K5I/AAAAAAAAAnE/H7t-jyn2zng/s400/zayn-malik.png


p/s : kalo nak header mcm num 1 tapi warna lain , boleh pegi SINI

satu bulan untuk full kan memory otak

Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://www.tonpetitlook.com/wp-content/uploads/2011/06/mustache.jpg

assalamualaikum..

rasanya dah lama ak post entry kan ?
*asyik asyik ayat tu je yg keluar*

oke lah , I admit , bulan ni sgt busy..
tapi bulan ni je la..
lepas 36 days from now, I'll freeeeee..

mesti dah faham kan maksud aku .
laaa , tak faham lagi kaaa ?
aku kan nak pmr -.-
*bunyi cengkerek*

trial kau amacam ? tak nak kongsi ke ?

errr , trial aku ? nak tahu ke ?
perlu ke bagi tahu ?
oke , I'll tell you..


BI; 73
BA; 80
BM; 80
SJ; 72
GEO; 88
PI; 90
SC; 80
MT; 85
KH; 83

actually , kh aku 78 ..
then aku punya la berdoa , supaya ada keajaiban..
sbb dlm kertas soalan , aku check aku dapat A..
pastu sehari sebelum sistem saps tutup , cg bagi kertas omr.

selalunya cg tak bg..
kelas aku je dapat..
kelas lain tak..
aku pun check ..
dua tiga kali aku kira , aku salah 12 ja..
tapi markah tulis aku salah 13..
then aku suruh kawan aku kira plk..
dia kira pun dapat 12 jugak..
tengok tengok cg tak tanda satu soalan , n soalan tu aku betul..
alhamdulillah..

*satu soalan ja boleh merubahkan segalanya*

minggu depan ada pra pmr..
myb cg nak test sama ada kami ready ke tak kot.. 
jadual anjal pun dah start dah..
ergghh , stressss ..

tapi , kalau aku dapat straight A's , aku nak mintak lumia la..
yg besar tu..
tak pun canon EOS ..
muahahaha

hmmm , doakan kejayaan aku kay .
semoga Allah membalas segala budi baik anda..
amiinn...

PMR : 9 oktober 2012