directioner archyhis: Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
BLOG-ING MOOD
under constructions !!

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

miss Z berceloteh

assalamualaikum~

join lagi !
nak join ?  SINI

syarat-syarat:

- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500- Nyatakan bilangan follower anda- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)- hantar link entri anda ke ruangan komen  Link entri BUKAN link BLOG  hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi
follower saya : 184 org.

saya tag sapa yg baca entry ni =)

19 comments :

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z kena tag juga ke? huhuhu..
makasi sebab sudi join segmen miss z :)

done klik button follow awak :)

Rubikz Key said...

singgah dari segmen yg sama :)

http://www.rubikzkey.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Pka Rahim said...

hi pka dari segmen yg sama.
jom singgah blog pka nak..???

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

terima kasih..! :))

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yang sama . done follow :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and jom mng byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan folo . jom singgah sini balik :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Haryati::Faizal said...

salam perkenalan dr segmen yg sama, dah follow, sudi2kan la ke blog sy plak!

http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

иιиα αмιяα said...

saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

KC said...

salam kenal.. follow awak. =)
http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Che Rosliza Che mat said...

follow sini..

ATIQAH said...

salam, dari segmen sama. id follower: ATIQAH
wah follower semakin bertambah, tahniah

Cik Hawa Eman said...

join dri segmen yang sama..
done follow u

http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

eyah ayeh said...

hye.. dr segmen yg sama. follow me back k.

http://uptomelahh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Segmen miss z dah tamat...jom terjah blogger lain

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

farhanamasdo said...

datang dari segmen yang sama . follow sini sekali . feel free to visit me back ya . ^^

http://bungajauh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mia_Alon said...

Salam kenal...dari segmen yang sama...
Jom BW my blog..:)
Dun forget 2 hit me back yaa..
Done follow!!

http://gumoks.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

waniey20~ said...

dari segmen yang sama :)

already follow ur blog , HIT me back yup >,<

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayiesha Sani said...

done follow..
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html