directioner archyhis: the red-letter day
BLOG-ING MOOD
under constructions !!

the red-letter day

assalamualaikum~

holla.. lama gila aku menghilangkan. dah banyak perubahan kt blogger ni. huhu sampai aku taktau nak buat apa dah. sebenarnya aku tak menghilang pun. ada ja dekat malaysia ni. cuma  aku tak menonjolkan diri di dunia blogger ni. why? because I'm toooooo busssyyy with my exam. Its almost 1month full of exam. and today , hooraayy my exam is over okay. I repeat its overrr.. haha over gila.

untuk menebus hari-hari ketiadaan aku, aku ada story nak share ni. meh meh kita baca sama-sama. ala ala kiah propa itu.. sabtu lepas 18/5 bersamaan 8 rejab telah berlangsungnya majlis perkahwinan kakak aku bersama pasangannya. haa memang penat hbis la , gotong-royong. ni pun aku baru baik dri demam n selesema . nasib baik tak batuk , bru di peringkat permulaan. kalau tak jenuh aku.

akad nikah hari jumaat lepas asar. malangnya aku tak boleh nk ponteng sekolah sebab exam. so apa lagi aku ponteng usrah ah jumaat tu. satg org sibuk takdk sapa pulak nk ambik aku blik huhuhu.. jangan gitau org lain. rahisa kita dua ja. 


okay credit to the photographer . memang cantek la. terbaekk broo~ okay kita terjah gambar lain pulak.









okay setakat ni ja gambar nikah. nak teok yang lain p tengok kat fb aku. belungguk! haha kedekut giler!
macam biasa , pada sebelah malam ada majlis tahlil and khatam quran. khatam 4 beradik kecuali abang aku. nak tau, masa khatam quran tu, budak-budak dakwah duduk betoi betoi depan kami. fuhh dah la hensem hensem belaka , hahahaha gedik sungguh aku ni!

jenuh la nk bgi khusyuk , acewah aku khusyuk naa.. paling ta tahan aki aku kebas gilaaa taktau nak duduk macam mana tah, buatnya kain terselak , malu la haha. malam tu memang tido lambat la. pukul 2 pagi p race keta dengan abah dulu wkwk p hantaq cousin ke homestay sebenaqnya.




gambar suit hijau ni belah perempuan la , umah aku. malangnya gambar aku takdk , sedih bak hiang.. mau tau aa busy ke hulu ke hilir.. sampai tak sempat nak snap gambar dengan mempelai. okay kita review gambar sebelah lelaki pulak ye.




sebelah laki memang grand gila mak dia buat. almaklumlah kenduri sulong. cantik kan cantik kan.. haha. rasanya tak apa ko nak cerita dah, kalau nk tau psal lain , boleh tanya. dah belagak macam retis pulak aku ni haa..  tata titi tutu



2 comments :

diana said...

wah..suka sangt pelamin hijau putih...

farhanah ezzaty said...

nICE pic . Wish congrats to ur sister k ;) Hope kekal hngga akhir hayat . Amin :) btw , done follow u .