directioner archyhis: 1st Giveaway By Puterikasih.com
BLOG-ING MOOD
under constructions !!

1st Giveaway By Puterikasih.com


salut comment vas-tu? jawab jangan tak jawab. kah kah . tak paham? maksudnya hai apa khabar? haa, malam ni nak join satu giveaway. giveaway apa? jom preview!


ya, zati di tag oleh Hanan. so apa salahnya zati join. sebagai rakan blogger dan sebagai tanda sokongan zati untuk Puterikasih.com ni kan?

blog puteri ada novel jugak. mungkin dia tulis novel macam zati kot. saja mengasah bakat, maybe. haha, tah bila la novel zati tu nak habis. hmm, selbihnya kalau nak tahu pasal blog ni, boleh pergi terus ke blog dia. >>>>> SINI <<<<<

zati tag sesiapa yang baca entry ni =)

“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia

p/s : tekan banner kalau nk join..


3 comments :

puteri kasih said...

thanks dear :)

jangan lupa masukkan sekali senarai penaja yer (ayat yang perlu dicopypaste dari entri GA) sebagai tanda memenuhi syarat :)

good luck yer ^_^

sa mic said...

datang dari GA yang sama , goodluck ;)

Azwar Syuhada said...

Good luck , azwa datang dari GA yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html