directioner archyhis: CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'
BLOG-ING MOOD
under constructions !!

CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'

assalamualaikum~


kalau korang dah jadi pembaca setia blog wa , mesti korang pernah baca entry pasal 'norzi beautilicious' ni kan? *ayat retis wkwkw* kali ni wa join contest yang di anjurkan lagi. kali kedua tauu..

wa tengok baju-baju skirt-skirt dress-dress semuaa manyak cantikk maaa.. tapi sayang, wa tak wang secantik itu.. wkwkwk


  • Norzi Beautilicious House (610)
  • NORZI FOODILICIOUS HOUSE (122)
  • yg FB tu dah lama like, taktahu yang ke berapa :3
  • saya tag sesiapa yang baca entry ni ^^,

ni , meh sini kita review sikit baju mana yang wa rasa perghh, gorjes gilerrr 


sekarang kan peplum ni fesyen terbaru.. memang wa melting habis. tapi mak wa kata wa tak sesuai pakai baju ni, sobs. cantik kan? (RM48)



ni pun adik beradik peplum jugak.. sesuai digayakan ke majlis-majlis apa apa ja la.. (RM85)

alaa, ingat nak share lagi.. tapi tetiba ja tak dapat permission apa tah. jangan risauu.. pergi terus ke blog and grabb one or two or moree >>>>SINI<<<<




1 comment :

Nurul Najihah said...

najihah datang dr contest y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html