directioner archyhis: ini bukan luahan hati , tapi bicara hati!
BLOG-ING MOOD
under constructions !!

ini bukan luahan hati , tapi bicara hati!

PollieFail – Do The Creep

assalamualaikum
selamat petang.. aiisyuuhh..
hari ni tak berapa sihat la..
bersin memanjang, penat wo!

oke , tak kesah la sakit ke tak, aku nak jugak tulis entry kali ni..
spesial sikit kot.. kita tunggu..

apa yang kau merapu tu zati? luahan hati la , bicara hati la, itu la ini la.. haishhh~

sebenarnya aku nak cerita pasal sorang hamba Allah ni..
cantik wo!
aku add dia kat fb ..
tapi , tak pernah pun hantar chat..
dasar sombong betul aku ni..
then , beberapa hari lepas, aku try hantar chat kat dia..
dia reply , yeah aku suka orang yg reply chat aku..

chat punya chat punya chat , tetiba dia xbalas..
aku tatau la dia offline ke atau apee..
aku on guna fon je, mna nk tahu kan?
time tu , tetiba ja rasa sedih..
tak tahu kenapa?
tidur pun tak berapa lena ..
tapi lena jugak la ..
ayat keling betul aku ni . -,-

kakak ni stay dkt melaka..
tahun ni aku tak pergi melaka , myb pegi kelantan. insyaAllah..
hihi.

umur dia 19 tahun..
muka nmpk matured kot..
huhu
nk tgk gambar dia??

suka gambar ni..
cantik kan ?
kalau akak baca , sory la ea sebab ambil gmbar ni..

ni ada satu lagu untuk akak ..
sebelum tu , pause kan dulu lagu someone like you tu k ! bising!
anggap boyfie akak nyanyi kat akak !

video


Oh her eyes her eyes
make the stars look like they’re not shinin
Her hair her hair
falls perfectly without her tryin
Shes so beautiful
And i tell her everyday
Yeah, I know I know
when i compliment her she wont believe me
And its so its so
sad to think that she don’t see what I see
But every time she asks me do I look okay, I say
When I see your face
theres not a thing that I would change
Cuz ur amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for awhile
Cuz girl ur amazing
Just the way you are
Her lips her lips
I could kiss them all day if she let me
Her laugh her laugh
She hates but I think its so sexy
Shes so beautiful
And I tell her everyday
Oh you know you know you know
Id never ask you to change
If perfect’s what your searching for
then just stay the same
So don’t even bother asking if you look ok
You know I’ll say
When I see your face
Theres not a thing that I would change
Cuz ur amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for awhile
Cuz girl ur amazing
Just the way you are
The way you are
The way you are
Girl your amazing
Just the way you are
When I see your face
Theres not a thing that I would change
Cuz ur amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for awhile
Cuz girl ur amazing
Just the way you are
Yeaah

No comments :