directioner archyhis: Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat'.
BLOG-ING MOOD
under constructions !!

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat'.

assalamualaikum..

err, teringin nak join contest.. tapi tarikh ttup 15 nov..
thats mean , hari ni !! harap kak didiey accept my entry. please ?
syrat syarat dia pun senang je..
picit SINI !

The Diary of Didiey
*header blog kak didiey*



zati nak story mory about this girl as known as my best friend.
nama dia farah najwa binti azib bin don !
see, zati ingatt sebab diakan kawan baik zati..

gambar ni masa jamuan kelas beberapa bulan yg lepas -.-
sebenarnya , dia ni kurus , comel plk tu.
*jgn gtahu dia, nanti dia expand plk XD *

kami kawan since form 2, but now baru form 3 .
senang cerita baru nak dekat 2 tahun zati kenal dia..

tahun lepas , pernah la jgk tarik muka 14 dengan dia..
tapi xlma pun, eh lama la jgk..
last2, baik balik.
bak kata peribahasa , air dicincang takkan putus.

kalau ada story apa apa pasal kaum adam ke apa ke ,
mesti kami share dua.
sampai kena tegur dgn cikgu.. hihik
and lagi satu , kami share minat yg sama, iaitu one direction..
dy suka , zati pun sukaaa.. 
suka gilerr !!





oke stop sat pasal farah !
now, nak story pasal my super duper friendsss tahun ni..
mmg awesome habs..
sporting  and gila gila okay!

macam macam karenah da ragam..
kalau ada novel baru , siap la .. takan ampai kt tgn tuan dia..
kena pusing pusing dulu nvel tu..
hahaha , lawak
then cerita balik ! tak boleh blah btul..

 *ni la muka faci faci yg main tepung lepas schavenger hunt. aku tak main okay *


*my super duper friends *


*macam macam aksi *


*thanks zahirah sbb bawak camerat u. nma apa tah !*


*sebelum masuk surau, kita snap la dulu ! *


*love this pic much ! *



p/s : aku harap kita akan kawan till jannah !


tag :

http://farahislamicgirlz.blogspot.com/
http://cutesifara.blogspot.com/
http://amyfendi.blogspot.com/

5 comments :

~didiey~ said...

thanx join n good luck!
awk penyertaan 2nd last yg didiey terima :)

~didiey~ said...

comel2 sumenye :)

zatidiaryy said...

hehe.. thanks kak didiey

Cik Amal said...

good luck dear
semoga persahabatan korang berkekalan..
member2 saya pulak gila gila, xlarat dibuatnya..hahaha
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Amalia said...

singgah baca entri., jemput singgah ke blog juga
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/lagenda-budak-setan-2-katerina.html