directioner archyhis: harimau malaya, tetap dihati
BLOG-ING MOOD
under constructions !!

harimau malaya, tetap dihati

assalamualaikum~

selamat malam. sudah lama tak post kan. cis, baru sehari xpost. seperti yang disedia maklum, malaysia tak layak ke final. disebabkan tewas ditangan gajah putih 2-0. so , aku taktau nak ulas apa. kan dato' hasbullah dah ulas macam-macam dah tadi. so now, biar gambar saja berbicara. setiap gambar ada lagu~

*just now. so sad. nangis aku kot*

*kenal sapa? saja au letak gambar ni. farizal marlias*

*amar rohidan*

*paling sedih part dy kena keluar. nangis aku *

*aku suka betul dia ni main. main redah je. tabik!*

*walaupun dia tak main tadi, aku nak post jgk. *

sampai sini aje la. yang lain tanya mr google. nak gosok  baju abah and nak tidurrrrr. selamat malam

4 comments :

Sally Samsaiman said...

sangat berat sebelah kan...? kejam!

Nurul Izzati said...

tahu xpe..

PaPa Blogger said...

Salam… saya just nak bagitahu yang saya dah tukar link.. ni link blog saya... terima kasih.. kalau boleh unfollow blog saya yang lama, then follow semula ye... terima kasih sekali lagi.. dan minta maaf banyak banyak sebab menyusahkan erk..

link lama : azmengs.blogspot.com
Link baru : www.papablogger.com

Maria Menado~ said...

Wan Z.. =)