directioner archyhis: New Year Giveaway by FY & NEB
BLOG-ING MOOD
under constructions !!

New Year Giveaway by FY & NEB

31/12/2012

assalamualaikumm

okay, entry  ni ditaip dengan perut yang sangat lapar. bukan diet, tapi malas. *tak guna betul aku ni*. aku rasa entry ni bukan entry yang terakhir untuk tahun ini. haa, aku join contest lagi.menarik wookkk..


see the banner? comel gitu.. GA ni dibuat oleh cik fayun dan cik neb. aku ternampak dekat cbox tadi, terus jin.. actually , dah lama aku follow cik fayun dekat twitter and pernah tweet dengan dia sekejap. hehe dia directioner jugak macam aku, *angkat kening*

GA ni lama ooo.. sampai 31 januari 2013. tetiba teringat hari besday aku, hadiah apa pulak parents aku nak bgi? *tido kejap*. syarat dia? just simple.. macam GA -GA yang lain, kena like semua sponsor , and buat entry cegini. sebelah mata je buat semua tu, caiittt

untuk keterangan lanjut, boleh contact cik fayun atau cik neb okay.. jangan tanya aku.. time untuk taggg!

  1. http://ikapukpuk.blogspot.com/
  2. http://www.opzzpinky.my/
  3. http://ezatichumel.blogspot.com/
  4. http://ain-fazlin.blogspot.com/
  5. http://amyfendi.blogspot.com/
  6. http://dilladelaila.blogspot.com/
  7. http://haryatifaizal.blogspot.com
  8. khas untuk anda , just komen. I'll tag



5 comments :

~didiey~ said...

thanx tag :)

sHaRiNa eLyaNa said...

thnks tag shaaa...

eymasu said...

Singgah dari GA yang sama..gud luck..jom singgah blog saya pulak..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-and-neb.html

siti fatima Arifin said...

Hello Blogger...

Dari GA yang sama... wish u good luck and all the best. Saja nak jalan-jalan dan follow disini.

Jemput singgah ker blog Cik putih:

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

Syah said...

Hai! jom join dua GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html