directioner archyhis: ZyraRoxx's Blogbuster
BLOG-ING MOOD
under constructions !!

ZyraRoxx's Blogbuster

assalamualaikumm~

selamat malam dan salam satu malaysia *kreekk kreekk* apa khabar orang di sana? org disini sihat-sihat sahaja.. bertambah gemuk lagi adalahh. hujan tak? whoaa, kat sini hujan lebat gilerr.. tido best! tapi, sebelum tu, meh kita baca entry ni dulu.

entry ni lebih kepada segmen. aku tak boleh taip panjang-panjang. sebab adik aku ketuk tangan aku tadi, then luka terkena pisau terbuka balik.. sakitt ibu jari aku :'/


bagi sesiapa yang dah tahu pasal blog zyra ni, mesti dia tau pasal segmen gempak ni kan. so, seperti yang tertera, pergi je blog dia, and join.. senang je ! xoxo

15 comments :

Zyra Roxx said...

olololo cepat2 baik ea ;)

thanx join yep ^^

miss fluffy said...

hi..from the same segmen~ ^^

http://missflyfluffy.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

anismasrina said...

Hai ,Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

azifah yazid said...

follow sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Cikgu Ma said...

salam...singgah kenal dgn tuan blog dari segmen blogbuster =)

http://www.cikgubest.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama.. :)
http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Miss Xyz said...

dari kump spongebob dtg ke mari~

Fendy said...

membalas kunjungan....

luqman zakaria said...

singgah dari segmen yg same..sy dari bloglist istanbul aku datang...datang follow sini!!hepi blogging..

entry sy :http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Angel Love Soldier said...

Dari segmen yang sama,

Saya dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html singgah sini dri segmen yg sama :) #grouptwilight. done follow youuu. moshi moshi directioner ^^v

Engku Muzahadin said...

Balas kunjungan dan follow kembali. Dari segmen yg sama... Dah add G+ skali ;)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Izzah Norlizah said...

dr segmen yg sama,,,da follow sini

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html